Apps

kwit logoKwit App

De Kwit app scoort een 4,1 in de Appstore.

Kwit werkt met levels, des te langer je gestopt bent hoe hoger je in levels komt totdat je de ultimate Kwitter bent! Om het wat interessanter te maken gebruikt de app 84 prestaties die aan jou zijn om te ontgrendelen.

De app houdt bij hoelang je gestopt bent, het aantal sigaretten die je niet gerookt hebt en dus ook het bedrag dat jij bespaart hebt door niet te roken! En als je het leuk vind kun je dit ook delen op Facebook met je vrienden en medestoppers.

Bekijk de app in de Playstore of in de Applestore.

 

 

 Quit now! App

Deze app scoort een 4,3 in de Playstore.

De app heeft de basis elementen die je van de app verwachten mag zoals de tijd die je gestopt bent, de sigaretten die je niet gerookt hebt en de kosten die je jezelf bespaart hebt.

Wat deze app onderscheidt van andere app is dat je de mogelijkheid hebt om met andere mensen te chatten. En zo tips en trucs te vinden waar jij baat bij kunt hebben. Maar natuurlijk zelf ook je tips kunt delen met anderen en zo elkaar kunt steunen.

Bekijk de app in de Playstore  of in de App store.

 

Stoppen met roken App

Deze app scoort een 4,6 in de Playstore en heeft de meeste basis elementen die andere Apps ook hebben.

Alleen kun je bij deze app een dagboek bijhouden en houd de app je gezondheidvooruitgang bij! En laten we eerlijk zijn het geld dat je bespaart is leuk maar uiteindelijk draait het om jou gezondheid!

Bekijk de app in de Playstore .